Από άνδρας με κοιλίτσα σε κορμί «φέτες» -Απίστευτη αλλαγή σε 8 εβδομάδες [εικόνες]

12:28 Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 ΥΓΕΙΑ
Από άνδρας με κοιλίτσα σε κορμί «φέτες» -Απίστευτη αλλαγή σε 8 εβδομάδες [εικόνες]

Ο Τομ Γουόρντ αποφάσισε να βάλει τον εαυτό στη διαδικασία απώλειας κιλών και να καταγράψει την πρόοδό του, αποκαλύπτοντας πόσο εύκολα ή όχι μπορεί να αλλάξει το σώμα του.

Ο 26χρονος, που εργάζεται για το «Men's Health» κατάφερε μέσα σε 8 εβδομάδες να χάσει το μισό λίπος του, να

γίνει πιο μυώδης και να απαλλαχθεί από την κοιλίτσα του, αποκτώντας κορμί φέτες.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν έκανε τρελές αλλαγές στον τρόπο ζωής του.

Ο γυμναστής, στον οποίο απευθύνθηκε, του έφτιαξε ένα πρόγραμμα με βάρη για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, όπου έκανε deadlifts και σειρά από σούπερ σετς. Με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να «χτίζει» μυς, ενώ «έκαιγε» λίπος.

Οσον αφορά τη διατροφή που ακολουθούσε αυτή περιελάμβανε πρωτεΐνες, λαχανικά και υδατάνθρακες.

«Ετρωγα πέντε γεύματα την ημέρα με πρωτεΐνη, χόρτα και υδατάνθρακες. Μπορούσα να τρώω μπριζόλες για πρωινό, ωστόσο, η καταμέτρηση των θερμίδων ήταν στο πλάι», για να μπορεί να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Ο Τομ κατάφερε να χάσει 13% λίπος και 15 κιλά, πέφτοντας δύο νούμερα στο τζιν του.

«Κοιτάζοντας στον καθρέπτη, ένιωσα και πάλι 19», λέει και προσθέτει: «Η μεγαλύτερη έκπληξή μου ήταν όταν κοίταζα φωτογραφίες μου. Αναγνώριζα το πρόσωπό μου, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω την αλλαγή στο σώμα μου. Αυτή ήταν η σωματική διάπλαση που ήθελα πάντα βλέποντας ταινίες του Τζέικ Τζίλενχαλ».

«Το πιο σημαντικό είναι πως αισθάνομαι πιο ευτυχισμένος και πιο ενεργητικός, παρά την σκληρή διαδικασία. Αυτός θα πρέπει να είναι ο λόγος για οποιαδήποτε αλλαγή», καταλήγει ο Τομ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Φωτογραφίες: Men's HealthΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ